Welke vakantiehuizen zijn het meest populair onder Belgen?

We kunnen stiekem weer aan de zomervakantie gaan denken. Ondanks dat de hele wereld te maken heeft met de bekende pandemie willen wij toch graag weer op vakantie. Maar welke landen zijn nu populair onder de Belgen? Nemen we het risico om een vliegvakantie te kiezen terwijl we niet zeker weten of dit mogelijk gaat zijn? Wij hebben dit uitgezocht en gaan u precies vertellen wat de populairste vakantielanden van de Belgen in 2021 zijn. Leest u mee?

België

Het meest populaire vakantieland is toch wel ons eigen land. België is namelijk immens populair om te blijven. We zien ook dat veel Belgen er voor kiezen om thuis te blijven en gezellig vanuit huis vakantie te vieren. Maar toch, en dat is ontzettend logisch, willen de meeste Belgen liever weg van huis. De Belgische natuur heeft ons zo veel te bieden, maar er dus ook gebruik van.

Nederland

Het zou geen risico moeten zijn om naar Nederland te reizen. We zien namelijk dat de Nederlanders het liefst ook op avontuur gaan naar het buitenland waardoor ze ook weer snakken naar toerisme vanuit België. Nederland kent ontzettend veel mooie en unieke plekken waar je kan genieten van de natuur of juist van de drukte in bepaalde steden als Amsterdam of Rotterdam.

Frankrijk

Als je iets meer risico wilt nemen maar toch gokt op wat lekkerder weer dan kunnen wij u wel aanraden op te zoeken op vakantiehuizen Zuid Frankrijk! Frankrijk kent veel mooie plekken waar u optimaal kunt genieten van de natuur en heerlijk weer. Zeker in Zuid Frankrijk zit u eigenlijk altijd goed. Echter is het de vraag of we vanuit België op vakantie mogen naar Frankrijk. Al denken wij zelf dat die kans wel groot gaat zijn. Boek vandaag nog uw vakantiehuis in Frankrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *