Wanneer is Black Friday 2022?

Black Friday 2021 is nog maar net voorbij, maar we snappen dat mensen alweer uitkijken naar Black Friday 2022. Deze zwarte vrijdag staat er namelijk om bekend goede koopjes en deals te bieden. Tijdens deze tijd, die vaak langer dan alleen de vrijdag duurt, kun je allerlei populaire producten voor minder kopen. Maar wanneer is Black Friday dan volgend jaar weer? Dat kunnen we je vertellen, dat valt namelijk volgend jaar op vrijdag 25 november. Het valt dus weer eind november en is hierdoor de perfecte tijd om kerstinkopen te gaan doen.

Hierdoor is Black Friday ook in Europa

Black Friday is niet ontstaan in Europa, maar is komen overwaaien vanuit Amerika. Hier is het namelijk al iets langer een fenomeen dan hier in Europa. In Amerika is het ontstaan als de vrijdag na Thanksgiving, dat op de vierde donderdag in november valt. Hierdoor valt Black Friday altijd op een vrijdag in eind november. Deze vrijdag viel na Thanksgiving en dan waren veel mensen vrij van hun werk. Omdat Thanksgiving voorbij was, zagen mensen die vrije vrijdag als de perfecte dag om kerstinkopen te gaan doen. Winkels en merken speelden hierop in door deals aan te bieden zodat winkeliers naar hen toe kwamen. Zo werd het steeds drukker en uiteindelijk Black Friday genoemd.

Deze deals kun je zoal scoren tijdens Black Friday 2022

Black Friday is door blijvend succes komen overwaaien naar Europa. Hier is het sinds een aantal jaar ook een fenomeen in de laatste week van November. Dan kun je allerlei goede deals en koopjes scoren. Meestal duurt het langer dan alleen de vrijdag. Tijdens Black Friday 2022 kun je ook weer veel goede deals verwachten. Meestal worden populaire producten zoals merkkleding, technologie en huishoudproducten in de aanbieding gezet. Kijk dus uit naar Black Friday 2022 als je graag iets wilt van deze categorieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *