dekbedovertrek van smulderstextiel.be

Kies een leuk dessin

Met een dekbedovertrek van smulderstextiel.be geef je de slaapkamer en je bed precies wat het verdient, prachtige dessins en kleuren om de kamer perfect af te maken. Natuurlijk is een dekbedovertrek bedoeld om comfortabel te slapen, toch bepaalt het in zekere zin ook een beetje de uitstraling in je slaapkamer. Een romantische slaapkamer wordt nog mooier, als je een dekbedovertrek hebt met mooie zachte of bloemen. Strakke lijnen en vlakken zijn perfect voor de moderne slaapkamer.

dekbedovertrek van smulderstextiel.be

Het goede materiaal

Voor een comfortabele nacht is het materiaal vaak bepalend, je ligt de hele nacht onder het overtrek dus moet het wel lekker aanvoelen op je huid. Voor de wintermaanden is flanel een goede keuze, dit is lekker zacht en houdt de warmte vast. Een dekbedovertrek van smulderstextiel.be is er ook in katoen en satijn, deze overtrekken hebben weer andere eigenschappen. Het is een persoonlijke keuze voor welke materialen je kiest, en wat je natuurlijk mooi vindt want dat speelt ook mee. 

Lengte van je dekbedovertrek

Een dekbed is er in verschillende maten, hierdoor is er ook een dekbedovertrek van smulderstextiel.be voor extra lange dekbedden beschikbaar. Het overtrek heeft dan een instopstrook aan de onderkant, deze strook loopt over de hele breedte van het dekbed. Hierdoor kun je er een extra lang dekbed van 220 cm in doen, overigens heeft niet ieder overtrek deze instopstrook. Op de verpakking staat aangegeven of het overtrek voorzien is van een instopstrook voor lange dekbedden, bij het kopen is het aan te raden op de maten te letten van het dekbedovertrek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *