Het nut van een vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten hebben de reputatie ordinair en rauw te zijn (wat we Hollywood waarschijnlijk kunnen bedanken). Maar als het erop aankomt, gaan vrijgezellenfeesten eigenlijk over een aanstaande bruidegom die een gedenkwaardige gelegenheid viert met zijn beste vrienden en familie, wat eigenlijk best lief is.

Wat is het precies?

Als je gevraagd wordt om leiding te geven aan de planning van vrijgezellenfeesten, beschouw het dan als een eer en geef het de aandacht die het verdient. Voor het geval je een beetje vaag bent op een vrijgezellenfeest, is het meestal een ontmoeting tussen een aanstaande bruidegom en zijn beste mannelijke vrienden. Het doel van een vrijgezellenfeest is om het aanstaande huwelijk van de bruidegom te vieren en afscheid te nemen van zijn single leven. Hoe je een vrijgezellenfeest plant, hangt af van de persoonlijkheid en het comfortniveau van je bruidegom en van de mensen die hij uitnodigt voor zijn feest. U zult ook willen kijken welke activiteiten er in uw regio beschikbaar zijn en wat het algemene budget is onder u en uw vrienden.

Nodig niet te veel mensen uit


Het vrijgezellenfeest begon als een herenfeest: een beschaafde avond van drinken, roken en toasten in de salon op de gezondheid van de bruid.

Hoewel de meeste vrijgezellenfeesten van vandaag het beschaafde deel hebben verlaten ten gunste van een “gekke” avond in de stad, is de lijst met aanwezigen hetzelfde gebleven. De beste man gooit de shindig en nodigt de beste vrienden en familieleden van de bruidegom uit (meestal alleen mannen, maar het gaat erom de traditie te doorbreken als je wilt).

Als leuke tip geven wij nog mee dat het een goede idee is om te kiezen voor shirt bedrukken met je vrienden, dan lopen jullie allemaal in hetzelfde t-shirt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *