Heeft je trap een onderhoudsbeurt nodig?

Een trap moet eens in de zoveel tijd een opknapbeurt hebben. Of dit nu gaat om een kleine klus, zoals het opnieuw verven van de trap, of een complete traprenovatie. Maar hoe pak je dit nu eigenlijk aan? Het vraagt namelijk om de juiste voorbereiding en kennis. Daarom ben je hier aan het juiste adres! Wij geven je graag meer informatie over het verbouwen en opknappen van je trap. Lees dus snel verder!

Trapbekleding

Het onderdeel dat het snelste slijt, is je trapbekleding. Denk maar aan vloerbedekking, maar ook houten treden waar verf overheen zit. Deze trapbekleding kun je dan uiteraard vervangen of grondig schoonmaken. Als je de trap opnieuw gaat verven is het belangrijk dat je eerst de oude verflaag schuurt. Zo haal je oneffenheden weg en zorg je ervoor dat de nieuwe verflaag er beter op komt te zitten zonder bultjes of deukjes. Vloerbedekking is iets lastiger om te vervangen, omdat je dan vaak ook de hal mee moet nemen. Uiteraard kun je de vloerbedekking wel grondig schoon laten maken, waardoor deze er weer uitziet zoals nieuw.

Nieuwe trapbekledig

Ben je je huidige trapbekleding zat en ben je toe aan nieuwe trapbekleding? Dat vraagt om een andere aanpak. Helemaal als je niet lang in een verbouwing wilt zitten, maar wel een nieuwe uitstraling wilt, dan is PVC trapbekleding ideaal! Dit geeft de trap meteen een nieuwe look met zo min mogelijk inspanning. Een traprenovatie met deze trapbekleding is namelijk al binnen één dag geïnstalleerd. Het voordeel hiervan is ook dat de bekleding onderhoudsvriendelijk is. De PVC trapbekleding heeft een moderne uitstraling en heeft een hout of betonlook. We raden je aan om grotere traprenovaties te laten doen door een specialist. Zo is niet alleen de klus eerder klaar, je weet ook zeker dat het op een professionele manier gedaan wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *