De Peugeot e-expert

De Peugeot e- expert is de eerste 100% elektrische bedrijfswagen van Peugeot. Met een modern en strak uiterlijk is dit een ruim inzetbare wagen. Dit kan zakelijk of privé dus de perfecte auto zijn en ook nog eens geld besparend. 

Het merk Peugeot

Peugeot werd in 1810 opgericht als familiebedrijf. Het bedrijf bezit nu meerdere titels en een bekend en geliefd merk. Ze concentreren zich op onderzoek en ontwikkeling. Zo blijft Peugeot altijd innoveren en zo bereikt het merk een hoop succes. Met de ruime collecties aan auto’s en motoren is het merk niet meer weg te denken. Het merk houdt zich ook erg bezig met het milieu, ze willen koploper zijn op het gebied van duurzame mobiliteit. De Peugeot e-expert is een heel mooi voorbeeld van de innovaties die het merk doormaakt.

De voordelen van de Peugeot e-expert

Naast dat de Peugeot e-expert veel ruimte heeft en dus ideaal is voor een bedrijfswagen is hij ook extreem zuinig. Het model staat bekend om het grote laadvermogen en laadvolume. De auto kan 1.200 kg laden en is erg sterk. Met nul gram uitstoot tijdens het rijden kunt u de 100% elektrische auto veilig rijden. Dit bespaard geld omdat elektriciteit lagere kosten met zich meebrengt dan brandstof. Het zorgt ook voor minder onderhoudskosten. De wagen is ook simpel te gebruiken en heeft een comfortabel design. Met de geruisloze motor de uitstekende prestaties van de wagen kunt u grote afstanden afleggen.  Binnen 30 minuten is de batterij alweer 80% herladen waardoor u zich ook geen zorgen hoeft te maken over de lange wachttijden. De wagen heeft een actieradius tot 330 km. Er zijn dus genoeg voordelen die deze auto aantrekkelijk maken. 

Elektrische auto leasen

Als u het te duur vindt om de Peugeot e-expert meteen te kopen kunt u deze wagen ook leasen. Een elektrische auto leasen zorgt voor verschillende voordelen. Zo zijn de verzekeringskosten voor leasemaatschappijen lager en nemen zij ook nog eens grotendeels van het risico op zich. Onderhoud en reparatiekosten zijn daardoor ook voor een lager tarief. U bent dus in meerdere gevallen goedkoper uit. Zo blijft uw spaargeld veilig en kunt u toch de nieuwste auto’s rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *